Amenajare spații comerciale

Smart Lighting & Installations creează un mediu plăcut și atractiv pentru clienții dumneavoastră.
Smart Lighting & Installations creează un mediu plăcut și atractiv pentru clienții dumneavoastră. 

Locul de întâlnire cu oamenii este foarte important și de aceea toate serviciile noastre sunt destinate creării unui spațiu funcțional, ergonomic și eficient. Vă stăm la dispoziție permanent, astfel încât proiectul dumneavoastră să fie finalizat respectând cerințele de cost, timp și calitate. De asemenea, vom supraveghea funcționarea spațiului comercial și după încheierea proiectului, prin serviciul de mentenanța dedicat, în garanție și post garanție.

Proiectare și execuție spații comerciale

Serviciile Smart Lighting & Installations vă ajuta să creați mediul de care aveți nevoie pentru a vă putea valorifica mai bine afacerea. Echipa noastră se va ocupa de toate detaliile, ținând cont de cerințele clientului direct, ale beneficiarilor direcți și indirecți, dar și de condițiile impuse de dezvoltatori.
Principalele servicii oferite sunt:

  • Faze de proiectare: elaborare și avizare proiecte arhitectură și instalații necesare amenajării spațiului (electrice, detecție incendiu, sprinklere etc.);
  • Fază de execuție: realizare activități de construcții-montaj, instalații aferente spațiului comercial etc.

Proiectare și execuție instalații electrice pentru spații comerciale

Spațiul în care oamenii vor găsi un iluminat plăcut, un aer primitor, sisteme funcționale, va fi cel în care vor reveni cu plăcere.
Experiența căpătată de-a lungul anilor, în peste 120 de magazine aparținând unor lanțuri internaționale, ne-a definit ca partener de încredere pentru orice proiect de instalații electrice.

Mentenanță

Spațiul comercial, punctul de întâlnire cu clientul, trebuie să arate întotdeauna impecabil. Cunoscând cerințele pieței, pe lângă garanția oferită lucrărilor, oferim și serviciul de mentenanță pentru spațiile comerciale care au beneficiat de serviciile de amenajare sau execuție instalație electrică. Intervenția în cel mai scurt timp, cu o echipă calificată, face ca serviciul de mentenanță oferit de Smart Lighting & Installations să fie unul de cea mai bună calitate.

Lucrări de referință: