Proiectare și construcție-montaj rețele electrice

Transformăm orice imobil într-un locul util și ergonomic care răspunde nevoilor fiecărui client

Spațiul în care vă petreceți timpul, locuința dumneavoastră, locul de muncă sau cel de petrecere a timpului liber, este necesar să vă ofere siguranță și confort.
Dezvoltarea oricărui imobil, un apartament, o casă, un spațiu de birouri, înseamnă mai mult decât construcția efectivă. Pentru ca un imobil să fie util trebuie să fie ergonomic și să răspundă nevoilor clientului. Smart Lighting & Installations se ocupă ca acesta să fie locul pe care l-ați visat.
Avem grijă ca toate proiectele sa fie în conformitate cu normele și standardele în vigoare.

Serviciile pe care vi le punem la dispoziție sunt:

Construcție - montaj rețele electrice pentru imobile rezidențiale
Smart Lighting & Installations este partenerul de care aveți nevoie pentru a avea un imobil bine iluminat, care să ofere siguranță, oferindu-vă servicii de proiectare și execuție:

  • Curenți tari: tablouri de distribuție și sub-distribuție, rețele de cabluri sau conductoare electrice, receptoare (corpuri de iluminat, prize ș.a.).
  • Curenți slabi: detecție și avertizare incendiu, control acces, telefonie-internet-televiziune, rețele de calculatoare etc.

Construcție - montaj rețele electrice pentru imobile nerezidențiale

Smart Lighting & Installations oferă servicii dedicate execuției instalațiilor de curenți tari sau slabi care să vă ajute în realizarea proiectului la standardele dorite.

Lucrări de referință