Smart Lighting and Installations Services

  • Amenajare spații comercialeAmenajare spații comerciale
Locul de întâlnire cu oamenii este foarte important și de aceea toate serviciile noastre sunt destinate creării unui spațiu funcțional, ergonomic și eficient. Vă stăm la dispoziție permanent, astfel încât proiectul dumneavoastră să fie finalizat respectând cerințele de cost, timp și calitate. De asemenea, vom supraveghea funcționarea spațiului comercial și după încheierea proiectului prin serviciul de mentenanța dedicat, în garanție și post garanție.
  • Proiectare și construcție-montaj rețele electriceProiectare și construcție-montaj rețele electrice
Spațiul în care vă petreceți timpul, locuința dumneavoastră, locul de muncă sau cel de petrecere a timpului liber, este necesar să vă ofere siguranță și confort.
Dezvoltarea oricărui imobil, un apartament, o casă, un spațiu de birouri, înseamnă mai mult decât construcția efectivă. Pentru ca un imobil să fie util trebuie să fie ergonomic și să răspundă nevoilor. Smart Lighting & Installations, se ocupă ca acesta să fie locul pe care l-ați visat.
  • Modernizare rețele de distribuție energie electricăModernizare rețele de distribuție energie electrică
Smart-Lighting & Installations execută proiecte de instalații electrice de joasă tensiune (0,4kV-1kV) și de medie tensiune aeriene și subterane (1kV-20kV).
  • Construcție montaj rețele pentru imobile rezidențialeConstrucție montaj rețele pentru imobile rezidențiale/nerezidențiale
Smart Lighting & Installations oferă soluții complete pentru proiectele rezidențiale/nerezidențiale pe lângă serviciile de proiectare și execuție instalații electrice, echipa noastră vă stă la dispoziție și cu servicii dedicate celorlalte tipuri de instalații.
  • Iluminat public și ambientalIluminat public și ambiental
Pentru a te bucura de un climat plăcut, indiferent de mediul în care te afli, Smart Lighting & Installations realizează servicii de iluminat ambiental (public, stradal, special, ornamental sau de sărbători).