Punem intr-o lumina buna ansamblul rezidential pe care il construiesti. Siguranta, calitatea materialelor folosite si a executiei lucrarilor de instalatie electrica creaza un avantaj in fata clientilor tai pe o piata a dezvoltatorilor rezidentiali. Divizia formata din ingineri, prezenti pe santier pe toata durata desfasurarii activitatilor, proiectanti si electricieni calificati, cu experienta in domeniul instalatiilor interioare si exterioare, au ca principal scop realizarea unei instalatii de calitate, respectand cerintele tale, ale beneficiarilor directi si indirecti. Oferind servicii complete putem garanta lucrarile executate in conformitate cu normele și standardele in vigoare.
Principalele servicii oferite sunt:
  • Organizare de santier: coordonarea santierului si suportul tehnic din punct de vedere al asigurarii alimentarii cu energie electrica necesare bunei functionari a santierului pe toata durata acestuia.
  • Instalatia electrica interioara: retele de cabluri si conductoare electrice, tablouri de distributie si subdistributie, aparataje terminale si corpuri de iluminat.
  • Instalatie electrica exterioara: iluminat perimetral (cai de acces, parcare etc.)
  • Instalatie curenti slabi: sisteme control-acces (interfonie – posturi interioare si exterioare), supraveghere video, retea interioara CCTV si date.
  • Instalatii conexe: legare la pamant, paratrasnet, generatoare de energie, sistem de detectie incendiu, sistem de degivrare parcare subterana etc.

 

Lucrari de Referinta

Instalatie electrica imobile rezidentiale - 21th Residence;

Instalatie electrica imobile rezidentiale - 20th Residence;

Instalatie electrica imobile rezidentiale - 19th Residence;

Realizare instalatie electrica - Magazine retailer spaniol.