Punem într-o lumină bună ansamblul rezidențial pe care îl construiești. Siguranța, calitatea materialelor folosite și a execuției lucrărilor de instalație electrică crează un avantaj în fața clienților tăi pe o piață a dezvoltatorilor rezidențiali. Divizia formată din ingineri prezenți pe șantier pe toată durata desfășurării activităților, proiectanți și electricieni calificați, cu experiență în domeniul instalațiilor interioare și exterioare, au ca principal scop realizarea unei instalații de calitate, respectând cerințele tale, ale beneficiarilor direcți și indirecți. Oferind servicii complete putem garanta lucrările executate în conformitate cu normele și standardele în vigoare.
Principalele servicii oferite sunt:
  • Organizare de șantier: coordonarea șantierului și suportul tehnic din punct de vedere al asigurării alimentării cu energie electrică necesare bunei funcționări a șantierului pe toată durata acestuia.
  • Instalație electrică interioară: rețele de cabluri și conductoare electrice, tablouri de distribuție și subdistribuție, aparataje terminale și corpuri de iluminat.
  • Instalație electrică exterioara: iluminat perimetral (căi de acces, parcare etc.)
  • Instalație curenti slabi: sisteme de control al accesului (interfonie – posturi interioare și exterioare), supraveghere video, rețea interioară CCTV și date.
  • Instalații conexe: legare la pamânt, paratrăsnet, generatoare de energie, sisteme de detecție incendiu, sisteme de degivrare parcări subterane etc.

 

Lucrări de Referință

Instalație electrică imobile rezidențiale - Cloud9;

Instalație electrică imobile rezidențiale - 21 Residence;

Instalație electrică imobile rezidențiale - 20th Residence;

Realizare instalație electrică - Magazine retailer spaniol.